واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق دیدار گروسی با وزیر خارجه آمریکا درباره ایران گروسی: بازرسان آژانس هنوز به اصفهان، فردو و نطنز نرفته‌اند جزئیات دیدار بقائی با سفیر جمهوری خلق چین در ایران غریب‌آبادی: هیچ مبنای حقوقی برای اروپا در فعال‌سازی اسنپ‌بک وجود ندارد یحیی سریع: در یک عملیات موفقیت آمیز با موشک فلسطین ۲ فرودگاه اللد را هدف قرار دادیم گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای ایران شدند مقام امنیتی اسرائیل: مرحله انفصال سویدا از سوریه آغاز شده است

امیرعبداللهیان: درباره راه‌های توقف فوری نسل‌کشی در غزه در مسکو گفت‌وگو می‌کنم

وزیر امور خارجه در مسکو گفت که درباره راه‌های توقف فوری نسل‌کشی در غزه و کرانه باختری، گشایش معبر انسانی برای ارسال‌ کمک‌های انسانی و جلوگیری از کوچ اجباری مردم فلسطین با وزرای خارجه کشورهای ساحلی دریای خزر گفت‌وگو خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۴ - ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 December 05
کد خبر: ۲۱۶۹۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران حسین امیرعبداللهیان که به منظور شرکت در نشست سالانه وزرای خارجه کشورهای ساحلی دریای خزر به مسکو سفر کرده، بامداد امروز در بدو ورود به پایتخت فدراسیون روسیه در جمع خبرنگاران درباره این نشست گفت: یکی از اهداف سفرم در این مرحله به مسکو شرکت در نشست وزرای خارجه کشورهای ساحلی دریای خزر است.

 

نشست سالانه وزرای خارجه پنج کشور ساحلی دریای خزر (روسیه، ایران، جمهوری آذربایجان، ترکمنستان و قزاقستان) قرار است امروز (سه‌شنبه) ۱۴ آذر در مسکو و به میزبانی سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه برگزار شود.

 

وی افزود: ما بر موضوعاتی تمرکز داریم که همکاری‌های اقتصادی و تجاری را بین کشورهای ساحلی دریای خزر تقویت می‌کند. این یکی از موضوعاتی است که برای نیرومندسازی همکاری‌های اقتصادی پنج کشور ساحلی می‌تواند کمک کننده و موثر باشد.

 

رئیس دستگاه دیپلماسی همچنین بیان کرد: با استفاده از این فرصت دیدار دوجانبه‌ای را هم با آقای سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه خواهم داشت و هدف پیگیری آخرین توافقاتی است که سال گذشته بین روسای جمهور دو کشور حاصل شده است.

 

امیرعبداللهیان همچنین اعلام کرد که با استفاده از فرصت موجود با برخی از وزرای خارجه حاضر در نشست مذکور دیدار و گفت‌وگوهای دوجانبه‌ای خواهد داشت.

 

وی ادامه داد: طبیعی است موضوع فلسطین و جنایات رژیم اسرائیل علیه غزه یکی دیگر از موضوعات اساسی است که با شرکت کنندگان و به ویژه میزبان اصلی یعنی روسیه در خصوص راه‌های توقف فوری نسل‌کشی و جنایات جنگی علیه مردم نوار غزه و کرانه باختری فلسطین، گشایش معبر انسانی برای ارسال کمک‌های مستمر انسانی و جلوگیری از کوچ اجباری مردم غزه درباره آن گفت‌وگو خواهیم کرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر